Fotograf profesionist | Oneşti - Bacău

Prin acest site vin în întâmpinarea celor care doresc o amintire de neuitat din viaţa lor, în Oneşti-Bacău şi nu numai. Ca orice moment, amintirile devin mai importante cu trecerea timpului, eu ţin cont de aceste momente vii, şi prin urmare pun la dispoziţia clientului profesionalismul şi tehnica necesară, realizării celor mai exigente gusturi.

Fotografiile şi filmarea rămân unica amintire vie a evenimentului din viaţa dumneavoastră, iar alegerea fotografului şi a cameramanului sunt importante în ascest sens. Pasiunea mea pentru arta fotografică şi cinematografică, face ca materialul nunţii dumneavoastră să vă amintească gândurile si sentimentele cândva trăite.

În paginile din gallery & studio & video veţi găsi o mică selecţie din munca mea. Orice eveniment doriţi să-l imortalizaţi, fie că este vorba de nunţă, botez, aniversări, studio, book sau orice alt tip de petreceri, vă invit să parcurgeţi aceste pagini şi să consultaţi oferta completă de servicii.

Sunt disponibil în special pe raza judeţului Bacău, dar pot fi disponibil şi în toată ţara, cu condiţia unei programări din timp,cu suportarea de către client a cheltuielilor de transport.Veți beneficia de un raspuns în cel mai scurt timp posibil și de o oferta adaptată nevoilor și bugetului dumneavoastră. Pentru orice alte oferte vă rog să mă contactaţi, sau să-mi adresaţi întrebări la adresa de e-mail : adrian@adrianpanait.ro.